lunes, 6 de octubre de 2014

Navegadors

En el següent tema os explicaré una mica per damunt quins sons els cinc navegadors mes reconeguts i recomanables, també os deixaré una petita opinió personal sobre cadascú d'aquests. 


Chrome: Google Chrome, es actualment el navegador mes utilitzat i el mes ràpid. Google consta de una store, la qual te productes gratuïts com ara imatges, jocs, aplicacions varies etc. Ets el navegador que recomano com a predeterminat.













Explorer: Explorer es un navegador que no serveix ni per netejar-se el cul, es mes lent que Stephen Hopkins pujant les escales. Parlant clar, Explorer es el germá lentet de Mozilla i Chrome.



Mozilla: Mozilla es el segon navegador mes utilitzat, no es tan bo com  però no es tan dolent com Explorer. Es un navegador mes que acceptable i es pot utilitzar com a "segona opció" ja que es facil d'utilitzar i consta d'una interfece de lo mes simple.














Safari : Safari es un navegador en la meva opinió una mica "difícil" d'utilitzar per lo que t'ofereix,  no vull dir que tinguis que ser un informàtic per utilitzar-lo, solament intento dir que per utilitzar Safari millor utilitzar Chrome o Mozilla.















Opera: Opera es un dels navegadores mes rapids que hi han actualment, es un navegador bastant comode i intuitiu, a pesar de tot lo nombrat anteriorment no es molt popular per ordinadors. No obstant es bastant utilitzat en dispositius movils.












0 comentarios:

Publicar un comentario